Devis Mangia nu renunță: „Avem nevoie de victorie”

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre meciul cu Iași, dar și despre cât de importantă ar fi o victorie pentru olteni!

Devis Mangia știe că pe olteni îi așteaptă o partidă foarte grea în compania celor de la Iași. Italianul nu îi subestimează pe ieșeni, după ce aceștia au pus probleme fiecărei echipe pe care au întâlnit-o în acest play-off.

„Meciul cu Iași este unul foarte important pentru noi. Iași este o echipa care a pus mari probleme in acest play-off. Este o echipă bine organizată cu jucători foarte buni. Avem nevoie de victorie”, a spus Mangia la conferința de presă premergătoare meciului cu Iași.

Devis Mangia are încredere în suporteri: „Sunt convins ca vor fi alături de noi”

Universitatea Craiova este campioană la suporteri în acest sezon, iar acest lucru s-a văzut la fiecare meci disputat de olteni acasă, dar și în deplasare. Rezultatul nefavorabil din meciul cu FCSB, i-a supărat pe fani, iar aceștia nu s-au înghesuit până acum să-și achiziționeze bilete pentru meciul cu Iași. Un motiv pentru acest dezinteres poate fi și partida din Cupă, care este programată la o diferență foarte mică față de meciul din play-off. Mangia mizează totuși pe susținerea suporterilor.

„Noi trebuie să jucăm și să dam tot ce avem mai bun. Treaba noastă este să îi facem pe suporteri fericiți. Respect suporterii Craiovei. Poate și pentru ei este dificil sa vină de doua ori în patru zile la stadion. Sunt convins ca vor fi alături de noi. Echipa are in acest moment doua obiective. Cupa si o poziție cat mai sus in clasament. Avem șanse să terminam mai sus de locul trei si vom lupta pana la final pentru un loc cat mai bun.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Devis Mangia: „Pentru meciul cu Iași, Băluță nu face parte din lot!”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *