Dezastru! Oltenii au plecat învinși de la București!

Universitatea Craiova a pierdut duelul cu FCSB, iar oltenii încep să aibă emoții chiar și pentru locul trei!

Oltenii au plecat învinși de la București, după ce au întâlnit formația antrenată de Nicolae Dică. Craiova nu a reușit să își impună jocul, iar băieții antrenați de Mangia se îndepărtează din ce în ce mai mult de titlu. Cum o veste rea nu vine singură, Știința nu mai este sigură nici măcar de locul trei. Formația antenată de Hagi, Viitorul, vine din urmă, iar jocul îi recomandă pe puștii „regelui” pentru locurile fruntașe.

Universitatea Craiova a început foarte rău prima repriză. Mai întâi fundașul dreapta al oltenilor, Ivan Martic s-a accidentat și a fost înlocuit cu Dimitrov, în minutul 6, iar la faza imediat următoare, FCSB a reușit să deschidă scorul. Formația lui Mangia a avut o răbufnire de orgoliu după ce a primit gol, dar nu a fost destul. Craiova nu a reușit să pună probele foarte mari la poarta bucureștenilor, iar scorul pauzei a fost 1-0 în favoarea formației antrenate de Dică.

Repriza secundă a început la fel de rău pentru craioveni. FCSB a primit un penalti în minutul 48, după ce Dimitrov l-a faultat în careu pe Teixeira. Florin Tănase a executat perfect lovitura de la 11 metrii, iar FCSB s-a detașat la două goluri de olteni. În minutul 56, Mangia a surprins după ce l-a introdus pe Băluță în locul lui Kelic. Antrenorul italian a schimbat foarte rar sistemul, dar se pare că în această partidă, antrenorul oltenilor a simțit și el presiunea. Până la finalul partidei, Craiova nu a reușit să revină, iar meciul s-a încheiat scor 2-0 pentru FCSB.

În etapa viitoare, oltenii primesc vizita ieșenilor!

Pe data de 14 aprilie, Universitatea Craiova primește vizita celor de la Poli Iași, formație antrenată de Flavius Stoican. Pentru olteni, partida cu ieșenii este extrem de importantă, nu doar din perspectiva locului din campionat, dar și din punct de vedere moral. Trupa lui Mangia are nevoie de victorie în fața propriilor suporteri.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Se pun în vânzare biletele pentru meciul cu Politehnica Iași!

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *