26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Dezvăluiri legate de plecarea lui Rădoi de la Craiova: „La acel meci s-a creat o ruptură în cadrul echipei”

De la ce a plecat totul. Mirel Rădoi putea să fie încă pe banca Universității Craiova!

Tensiunile dintre Mirel Rădoi și oficialii de la Universitatea Craiova, care s-au materializat prin plecarea fostului selecționer din Bănie la finalul anului trecut, ar fi început mult mai devreme. Pavel Badea a venit cu dezvăluiri în acest sens.

De ce a plecat Rădoi de la Craiova

Potrivit prosport, tensiunile dintre Rădoi și Universitatea la scurt timp după numirea în funcție a antrenorului, după eliminarea din Conference League. Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova a explicat.

„Este o mare decepție, 6 ani am fost în cupele europene. O performanță ce nu au atins-o mulți înainte din cei care au fost la Craiova după Revoluție și care ne dădea speranțe că putem și mai mult. Am fost foarte aproape de a intra în grupele Conference. Am pierdut la penalty-uri. Acel meci (n.r. cu Hapoel Beer Sheva) a creat o ruptură în cadrul echipei, o tensiune, care s-a concretizat cu plecarea lui Rădoi.

Decizie bună cu Neagoe

Fostul fotbalist al Universității Craiova a apreciat și că Mihai Rotaru a procedat bine în momentul în care a decis să meargă și în sezonul viitor pe mâna lui Neagoe la nivel de bancă tehnică.

Cred că este o decizie corectă pe care a luat-o Rotaru. Având în vedere pedigree-ul lui Eugen. Este adevărat că nu s-a reușit obiectivul propus, dar nu Eugen este principalul vinovat. Și-a făcut partea lui de activitate, a adus un joc în multe momente ofensiv, plăcut, cu rezultate pozitive. Mi-au dat speranțe că anul acesta poate fi unul important”, a spus Pavel Badea, potrivit prosport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles