fbpx

VIDEO: Diana Roman: „M-am apucat de Videochat!”

O mai știți pe olteanca Diana Roman din serialul Triplusec? Actrița a început un nou proiect! O poveste începută în pandemie!

Tânăra actriță Diana Roman a primit o nouă provocate: „VIDEOCHAT”, o poveste urbană, începută în pandemie și continuată în perioada de relaxare, adusă în atenția publicului sub forma unui serial marca ProTV. Comedia pentru oameni mari va începe sâmbătă noaptea, 20 iunie, de la ora 24:00.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de ProTV, Diana Roman (care o interpretează pe Nina în serial), Andi Vasluianu (Andrei în serial) și Marius Florea Vizante (domnul Popovici) intră în pielea personajelor și, în același timp, în lumea unei industrii online: videochat-ul.

M-am uitat în oglindă, am luat decizia să slăbesc foarte mult și mi-am zis: Diana, ce faci cu viața ta? Și m-am apucat de Videochat! (râde) Glumesc, normal! A fost o poveste foarte amuzantă, pentru că eu am stat în toată această perioadă de pandemie cu mama și bunica, la țară în Moldova. Și, după ce am filmat episodul pilot și a apărut pe Facebook, dacă mă duceam la magazinul din sat, erau foarte multe priviri ciudate ațintite asupra mea, oamenii de acolo chiar au crezut că asta fac, se dusese vorba în sat.”, a spus Diana Roman despre serialul Videochat.

Născută în Slatina, județul Olt, Diana este fiica cunoscutului regizor de teatru Adrian Roman, asadar actoria este într-un fel o mostenire de familie. Regizor de renume în Râmnicu Vâlcea, Adrian Roman a luat-o cu el printre actori, iar la 5 ani, micuta Diana îsi facea debutul pe scena, alaturi de Valentin Teodosiu. Tânăra a mai jucat în filme și seriale precum: Triplusec (2018), Caihong City (2016) – Kurupuru (Romania), Minte-mă frumos în Centrul Vechi (2016) sau Fetele lu’ dom’ Profesor (2014).

În 3 minute poți să vezi și: Brazda lui Novac: COVID-19, răpus de Evaluarea Națională!

VIDEO: Polițiști olteni, scuipați și amenințați cu arma în mână!

Alb-albaștrii au dat lovitura: „E magnific! O să vedeți ce o să facă la Craiova”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Summary
VIDEO: Diana Roman: „M-am apucat de Videochat!”
Article Name
VIDEO: Diana Roman: „M-am apucat de Videochat!”
Description
O mai știți pe olteancă Diana Roman din serialul Triplu sec? Actrița a început un nou proiect! O poveste începută în pandemie!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0