7 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Din centrul Craiovei doar cimitirul mai lipsește! Unde îl plasăm: la Stomatologie sau la McDonald`s?

Vrei nu vrei, tot la ei ajungi! Dar măcar să nu-i vezi zilnic, că doar nu este cea mai plăcută senzație.

 

Calea București nu este doar cea mai circulată, ci principala stradă a orașului. Cum ai trecut de Institut spre Rotonda, pe dreapta, tronează, unul după altul, câteva magazine de pompe funebre.

Este totuși în regulă că nu au un banner luminos: „Bine ai venit la cel mai bun magazin de servicii funerare din Craiova!” Și încă nu au scos în stradă o pancartă cu reducere la sicrie.

Știm, e afacerea care nu va muri niciodată. Suntem conștienți că mai devreme ori mai târziu vom apela la acești profesioniști în domeniu. Dar chiar să-i vedem zi de zi! Îți cam piere cheful de tot când îți începi fiecare zi trecând pe lângă cruci, sicrie și dricuri aliniate în parcare.

E bine, totuși, că nu stăm în zonă. Să ne bem cafeaua deasupra ori vis-a-vis de magazinele cu pricina.

Deci, florărie cu coroane avem în zonă, magazine de sicrie sunt berechet, la câteva sute de metri, ce-i drept ascunsă în spatele Pieței Mari găsim și biserică. Ce nu avem în peisaj? V-ați prins, cimitirul! O variantă ar fi să dărâmăm stomatologia, alta să reorganizăm puțin spațiul de la Mc. Voi ce ziceți? Ce variantă vă surâde? Sau dacă aveți a treia soluție pentru un centru morbid, lăsați-o într-un comentariu!

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles