21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce delegare! Cu el la centru, Dinamo a bătut și când n-a vrut!

CCA a scos din joben un arbitru cu care Dinamo are un bilanț devastator! Și încă o veste proastă: A condus meciul cu Voluntari, pierdut de alb-albaștrii cu 1-0, anul trecut, în manșa tur din semifinalele Cupei!

Meciul din Cupa României, Craiova – Dinamo, îl va avea la centru pe Horațiu Feșnic. Partida este foarte importantă pentru ambele echipe. Universitatea are ca obiectiv câștigarea unui trofeu, iar pentru Dinamo, Cupa a rămas singura șansă pentru a repara eșecul din campionat. Categoric presiunea o să fie una imensă pe umerii arbitrului, mai ales că tribunele vor fi pline pe Oblemenco.

Feșnic a arbitrat Craiova – Voluntari, meciul în care ilfovenii au eliminat Știința din Cupa României, anul trecut. Meciul s-a disputat pe terenul oltenilor, iar amintirea acelei partide încă le aduce coșmaruri craiovenilor.

Cum o veste rea nu vine singură, se pare că Dinamo are un bilanț devastator cu Feșnic la centru!

Bucureștenii nu puteau să își dorească alt arbitru. Cu el la centru, dinamoviștii au 11 victorii, un egal și o singură înfrângere. De cealaltă parte, oltenii au un bilanț nu prea convingător cu 3 victorii, 3 meciuri egale și 3 înfrângeri.

Clujeanul Horațiu Feșnic îi va avea alături pe tușierii Avram Valentin (București) și Cerei Alexandru (Cluj). Rezervă va fi Călin Iulian (Argeș), iar observatori Dumitrescu Eduard ( Argeș) și Lolea Viorel ( Caraș Severin).

Citește și: De ce nu joacă Gardos contra lui Dinamo! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles