26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Dinamo îl vinde pe Lamine Ghezali: „Transferul lui îi poate aduce o liniște financiară”

La ce echipă din Liga 1 poate ajunge mijlocașul care a învățat fotbal alături de Mbappe!

Lamine Ghezali ar putea pleca de la Dinamo. Adus în vara anului trecut, fotbalistul de 23 de ani a avut parte de un sezon foarte bun în tricoul „câinilor” și a fost unul dintre jucătorii care au contribuit decisiv la promovarea echipei în SuperLigă.

Lamine Ghezali, de vânzare

Potrivit digisport, Ovidiu Burcă a vorbit despre situația jucătorului Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit care este povestea tânărului fotbalist francez, dar și care e cel mai mare defect al acestuia.

„Lui Ghezali i s-a prelungit contractul cu doi ani. Dacă vânzarea lui îi poate aduce o liniște financiară clubului, nu o să mă opun eu. Până la urmă, așa trebuie construit. Nu cred că e la potențialul lui maxim, mai are marjă de creștere, dar putem să mai așteptăm. Cred că mai are doi ani de contract.

Este încăpățânat, n-a fost ușor. Așa sunt jucătorii speciali. Am avut în iarnă un moment în care aveam alte planuri și am jucat cu el într-o poziție pe care a dat un randament și mai bun.

El a fost într-un lot din care a făcut parte și Mbappe, la Clairefontaine (n.r. celebra școală de fotbal din Franța). S-a antrenat acolo, are ABC-ul fotbalului, a stat doi ani”, a spus Burcă.

Echipele care și-l permit pe fotbalist

În SuperLiga, nu multe sunt echipele care și-ar permite să dea bani pe fotbalistul francez. Salariul ar fi un alt criteriu, iar trupele care ar putea face un efort financiar sunt puține. FCSB, Universitatea Craiova, CFR, sau Rapid sunt echipele cu potențial financiar, care și l-ar putea permite pe jucătorul lui Dinamo.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles