fbpx

Cadavre disecate online de studenții craioveni!

Veste cruntă pentru proprietarii de apartamente din Craiova!

Toamna se numără bobocii, însă nu și pentru studenții craioveni care nu-și vor începe cursurile începând cu 1 octombrie. Cursurile la Universitatea din Craiova se vor desfășura online, anunță reprezentanții instituției, cu excepția anumitor activități care se pot desfășura „față în față”(cursuri practice, lucrări practice, proiecte).

„Pentru studii universitare de licență și master, activitățile didactice se vor desfășura on-line, cu excepția anumitor activități (cursuri practice, lucrări practice, proiecte) care se pot desfășura „față în față”, cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii infestării cu virusul SARS-CoV-2, stabilite de Ordinul comun al Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Sănătății, cu nr. 5487/1494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2”, anunță reprezentanții Universității Craiova.

Aceștia mai spun că activitățile „față în față” vor fi organizate în ultimele trei săptămâni ale fiecărui semestru, conform unui grafic întocmit de către directorul de departament (pe baza unei analize a responsabililor de discipline) după aprobarea Consiliului Facultății și Consiliului de Administrație al Universității din Craiova.

„Pentru studii universitare de doctorat, activitățile didactice pentru anul I se vor desfășura on-line, iar studenții doctoranzi din anii II și III vor desfășura activitățile de cercetare conform planului individual de pregătire. În funcție de situația epidemiologică la nivel național și de eventualele recomandări ale MEC, MS sau DSP Dolj, această modalitate de desfășurare a activității didactice poate fi modificată după aprobarea în Senatul universitar”, se mai arată în comunicatul de presă remis de Universitatea din Craiova.

Pandemia nu lovește decât în studenții care vor fi nevoiți să învețe să disece cadavre online, ci și în proprietarii de apartamente care nu vor mai avea clienți în această perioadă fiindcă tinerii vor rămâne acasă.

Fată bătută pe stradă pentru că nu purta pantaloni!

Urmărire ca-n filme pe străzile Olteniei: șofer oprit cu focuri de armă!

Comuna din Dolj care așteaptă de 20 de ani o administrație capabilă și eficientă. Cine este omul care garantează că va schimba fața localității

Săuleanu: „Oblemenco este proprietatea municipalității! Toți craiovenii trebuie să aibă acces neîngrădit!”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0