fbpx

Disparița misterioasă a Oliviei: „E sora mea! A fost capturată de o sectă”

Și tu îi poți ajuta pe oamenii legii să o găsească pe Olivia! Sora tinerei este disperată!

Statisticile îngrijorătoare privind numărul de dispariții pe teritoriul României fac ca țara noastră să se numere pe locurile fruntașe din clasamentul privind criminalitatea si traficul de persoane. Acesta este și cazul Oliviei Sorina Lădar care a plecat în urmă cu 15 zile de la locuința sa din orașul Cluj-Napoca și nu s-a mai întors.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu”, au transmis, astăzi, poliţiştii clujeni. Semnalmentele persoanei: înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. Nu se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, se arată în comunicatul Poliţiei.

Sora femeii susține că Olivia „ESTE DISPĂRUTĂ! CAPTURATĀ DE O SECTĂ!”

Potrivit adevarul.ro, Andreea Lădar, sora dispărutei, este disperată și a postat pe pagina ei de Facebook următorul mesaj în limba spaniolă: „Fetiţa asta e Sora mea!!! Este dispărută!!!Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franţa dar credem că poate fi in orice ţară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!!”.

foto: adevărul.ro

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO: Bătaie într-un club din Costinești!

 FOTO: O Jandarmeriță le-a dat plasă braconierilor de pe Jiu!

„Școala din România te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor”

Profesorii din Dolj, aproape să distrugă viitorul a doi copii!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0