31.7 C
Craiova
joi, iunie 13, 2024

„Doamne, știu că ți-am luat-o înainte! E foarte păcat”

Nu vrem să ne întoarcem în Evul Mediu! Nu participa la referendumul pentru familie. Uite încă un motiv!

 

Ieri, prin urbe, bineînțeles în cadrul unei conferințe, a fost lansată Campania „Aripi Frânte”. Punctul ei central: prezentarea unui filmuleț de 30 de minute. L-am atașat și noi în articol, dar dacă nu aveți răbdarea noastră vă povestim pe scurt despre ce e vorba.

Pe scurt, e vorba de familia tradițională românească. În care el bea și o bate, iar ea îl omoară. Clipul cuprinde mărturiile unor deținute care și-au ucis bărbații.

 

Spicuim din ele.

Prima spune: „L-am omorât pe fostul meu concubin. Mi-a măritat fetele de la vârste fragede, fără ca eu să fiu de acord. Bătăile erau de la bun început, de când m-a luat. Am cu el cinci copii, mulțumesc lui Dumnezeu că măcar lucru ăsta mi-a mai rămas.Așa cum mă bătea pe mine, așa bătea și copiii.

Doamne știu că ți-am luat-o înainte și e foarte păcat. Am avut senzația că am vorbit cu D-zeu în seara aceea”.

A doua povestește că tatăl său a abuzat de ea de când era copilă. Dar că l-a iertat. În schimb, împreună cu bărbatu-su „l-am omorât pe Petruș, copilul nostrum de 3 ani. Că nu stătea pe oliță și plângea. Avea 3 ani și mai făcea și pe el”.

 

A treia și-a înjunghiat mortal soțul. A luat 7 ani. Erau căsătoriți de 38 de ani.

Bea o bătea și îi cerea pensia, aceasta fiind motivația crimei.

 

Cea de-a patra mărturisește că „Primul copil l-am pierdut la opt luni jumătate din cauza bătăilor de la primul soț. Pe al doilea soț l-am omorât. Acum regret. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, acum mi-aș lua copiii și aș pleca de-acasă”.

 

Acestea sunt mărturiile femeilor care și-au omorât fie bărbații, fie copiii. Femei ce făceau parte din familiile tradiționale.

În această toamnă vei fi chemat la referendumul pentru familie. Mai multe detalii poți afla și din următorul link:

Române, în această toamnă ieși la vot pentru a apăra valorile tradiționale! Vezi pe cei pui ștampila

 

 

Cât privește campania Aripi Frânte, în cadrul ei s-a elaborat și Ghidul Siguranţei Victimelor Violenţei în Familie. Probabil, citind ghidul bărbații nu-și vom mai bate femeile.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles