Doi ani de închisoare pentru două vieți! Cum ți se pare decizia justiției?

A dat cu BMW-ul peste ei pe trecerea de pietoni și a luat doi ani de inchisoare. Cinci tineri au rămas fără părinți.

 

S-a întâmplat în ianuarie, la ieșirea din Târgu Jiu. Marius Mărgineanu conducea un BMW și a intrat în doi oameni pe o trecere de pietoni, anunță GdS.ro. Cei doi, care erau soț și soție, au rezistat până la spital, unde medicii nu au mai reușit să-i salveze.

 

Procesul, specific sistemului românesc, a trecut prin diferite instanțe. A fost nevoie de aproape nouă  luni pentru un verdict definitiv și executoriu. Omul a primit doi ani de închisoare cu executare. Și deja a fost încarcerat la Penitenciarul Târgu Joi.

 

Doi ani de inchisoare, dar cu suspendare!

 

În rechizitoriu s-a precizat că accidentul s-a produs din cauza vitezei și neatenției. Marius a pledat de la bun început vinovat. Cei doi, care s-au aflat la momentul nepotrivit în locul nepotrivit aveau în jur de 59 de ani, erau soți și aveau 5 copii.

 

La sfârșitul lui iulie 2004, Carmen Păunescu, soția lui Adrian Păunescu, a provocat un accident în care au murit 3 oameni, în apropiere de localitatea Pielești. Autoarea VIP a accidentului în care s-a stins, între alții, o tânără de 18 ani, a primit doi ani de inchisoare cu SUSPENDARE! În 2011, Șerban Huidu a fost găsit vinovat pentru producerea unui accident soldat cu trei morți. Se spunea la vremea respectivă că riscă până la 10 ani în spatele gratiilor. A primit tot pedeapsă cu suspendare.

Nu rata! Craiova – Slavia se vede la TV

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *