21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Doi frați români, găsiți împușcați în cap! Victimele au fost abandonate pe marginea unui lac

Crima care a zguduit un întreg oraș. Cine este criminalul și ce a avut de împărțit cu cei doi frați!

Doi frați români, de 45 și 48 de ani, au fost găsiți împușcați în cap și abandonați în tufișurile de pe marginea unui lac de lângă orașul Charleroi. Criminalul, un fost polițist belgian, administrator al lacului, care i-a pedepsit pe cei doi pentru că pescuiau des, ilegal. 

Potrivit adevărul.ro, cei doi români au fost uciși pe 28 august 2019, dar ancheta și procesul au suferit numeroase amânări din cauza pandemiei de coronavirus.  Cei doi frați îşi făcuseră obiceiul să pescuiască pe malul unui mic lac, la Forchies-la-Marche, o mică localitate situată în apropiere de Charleroi, notează publicaţia belgiană La Nouvelle Gazette. 

Cei doi se strecurau şi prindeau peşte, după care se întorceau acasă

Fără să ceară voie proprietarului, un fost comisar de 71 de ani, acum pensionar, cei doi se strecurau şi prindeau peşte, după care se întorceau acasă, la Bruxelles. Pe 28 august 2019, fiica uneia dintre victime a anunţat Poliţia din capitala Belgiei de dispariţia tatălui ei, iar după nici două zile, în noaptea de 29 spre 30 august bărbatul a fost găsit mort chiar lângă iazul unde pescuise. Şi nu era singur, ci alături de el zăcea şi trupul lipsit de viaţă al fratelui său.

Iniţial, anchetatorii au luat în calcule o execuţie purtând semnătura unor mafioţi, însă au abordat şi alte piste. Printre principalii suspecţi s-a numărat încă de la început un fost comisar, actualmente pensionat. Poliţiştii ştiau că intrase în conflict cu cei doi români şi că a tras asupra lor în urmă cu câteva luni, când pescarii intraseră pe domeniul său fără să-i ceară voie. În plus, oamenii legii au descoperit echipament de pescuit aparținând comisarului de poliție chiar lângă micul lac.

Anchetatorii au găsit rapid elemente care l-au legat de incident

Potrivit Nieuwsblad, belgianul a negat orice legătură cu misterioasa dublă crimă, însă anchetatorii au găsit rapid elemente care l-au legat de incident. Iar una dintre principalele dovezi l-a pus în încurcătură, care nu a putut să explice de ce pe una dintre perechile sale de pantofi se afla sângele celor doi fraţi.

O altă probă, imposibil de contestat, a fost că frații au fost ucişi cu un pistol Glock. Iar poliţiştii au aflat că atunci când s-a pensionat, comisarul nu şi-a predat arma, coincidenţă chiar un pistol marca Glock pentru, că i-ar fi fost furată. Acum, poliţiştii au descoperit că bărbatul nu a avut de gând să predea arma şi că a păstrat-o.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles