Tragedie la ieșirea din Craiova! Doi morți într-un accident cumplit

Doi morti și patru răniți, acesta este bilanțul unei ciocniri ce a avut loc la ieșirea din Craiova către Ișalnița.

 

Vineri seară, la ieșirea din Craiova către Ișalnița, un șofer nu s-a asigurat la executarea manevrei de întoarcere. Nu a observat un Volkswagen care circula regulamentar și s-a produs ciocnirea. În urma ei doi pasageri ai Volkswagen-ului, în vârstă de 33 de ani și 43 de ani și-au pierdut viața, iar ceilalți trei pasageri au fost răniți. Inclusiv șoferul care a executat manevra de întoarcere a fost rănit.

 

Intervenția echipajelor de acordare a primului ajutor nu au putut face prea multe, decât să transporte la spital două dintre victimele accidentului.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute, alternativ pe un fir, în ambele sensuri.

Citeste si: Proiecte mari, dar fără bani ! Drumul expres Craiova – Pitești, victimă a bugetului pe 2018!

Share!

One thought on “Tragedie la ieșirea din Craiova! Doi morți într-un accident cumplit

  • December 23, 2017 at 9:29 am
    Permalink

    Idiotul ala care a provocat accidentul m-a sicanat tot drumul de la Caracal catre Craiova ca tot oprea si dupa vroia sa depaseasca oriunde avea el chef… si nu numai pe mine.. mai era sa scoata de pe drum un logan din fata mea pe care l-a depasit… sper sa putrezeasca la parnaie k pe sosele nu are ce cauta..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *