fbpx

Doi români arestați în Berlin după ce au ucis și tranșat o capră de Angora

Doi cetățeni români au fost arestați în Berlin după ce au furat, omorât și tranșat o capră de Angora dintr-o grădină zoologică

Doi cetățeni români au fost arestați fiind acuzați că au furat și omorât o capră gestantă de la o mini-grădina zoologică din Berlin destinată copiilor. Autoritățile au descoperit mai apoi, și părți ale corpului animalului. Capra a fost tranșată de către români și îndesată într-un rucsac. De altfel, asupra unuia dintre bărbați a fost găsit un cuțit cu urme de sânge pe el. În apropiere, poliția a găsit și rucsacul cu picioarele animalului în el, alături de manuși de cauciuc, și ele cu urme de sânge.

Alt incident la aceeași grădină zoologică

Românii au fost prinși duminică, în timp de fugeau de la grădina zoologică Haseheide. Se pare că uciderea caprei de Angora nu a fost singurul incident petrecut la această grădină zoologică. În urmă cu câteva săptămâni, o oaie a fost găsită moartă.

Poliția încă investighează aceste incidente și urmărește legătura dintre ele, dacă există vreuna. Incidentul de acum trei săptămâni a avut loc tot la aceasta grădină zoologică, când o oaie gestantă a fost gasită tăiată în tufișurile din zona grădinii zoologice. Atunci oaia a fost aruncată peste gardul de peste 2,3 m.

Autoritățile anchetează cazul, iar românii au fost arestați preventiv

VIDEO! Pompierii craioveni au salvat un câine http://bit.ly/2EFHhHg

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0