Doi tineri din Mehedinți au făcut ravagii de 25.000 de euro

Doi tineri din sudul județului Mehedinți, mai exact Gârla Mare, au dat spargeri în 10 locuințe și au furat bunuri în valoare de 25.000 de euro! Tinerii se află în arest!

Doi tineri de 18 ani, respectiv 20, au dat spargeri în 10 locuințe din zona de sud a județului Mehedinți. Bărbații au furat bunuri din casele oamenilor în valoare de 25.000 de euro. Cei doi infractori se află acum în arest la domiciliu, și nu în arest preventiv. Măsura a fost dispusă de Judecătoria Vânju Mare și este oarecum blândă ținând cont că cei doi nu sunt la prima abatere. În urmă cu câteva luni,  unul dintre hoți a avut parte tot de arest la domiciliu ca urmare a unor fapte tot de furt. Celălalt a fost prins conducând fără permis un autoturism pe drumurile publice și a avut parte de cercetare penală sub control judiciar.

Suma furată nu a fost recuperată pe deplin

Cei doi hoți din Gârla Mare, Mehedinți au spart 10 case din localități precum Gârla Mare, Vrata, Salcia. Casele pe care și le alegeau pentru furt erau case nelocuite, dar nu părăsite. Tinerii au furat obiecte de valoare pe care le valorificau la prețuri derizorii. Hoții au furat aparatură electronică, plasme, LCD , biciclete, drujbe, fainere, bormașini.

Prejudiciul în proporție de 70% a fost recuperat și predat părților vătămate. Autorii au fost identificați, anchetați, reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și apoi prezentați Judecătoriei Vânju Mare cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a dispus arest la domiciliu pentru cei doi hoți.

Botanica, combinație batavo-vieneză: lalele și lebede! https://bit.ly/2J6c4dW

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *