fbpx

Doliu în jurnalismul românesc! Cristina Ţopescu a murit. Avea 59 de ani

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni.

Duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii din Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

În casa Cristinei Țopescu au fost găsite și patru animale de companie (patru câini). Primele informații spuneau că animalele sunt vii, că ar fi fost salvate, dar apoi s-a aflat că doi câini erau morți. Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale și apărătoare a drepturilor animalelor, scrie realitatea.net

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, potrivit autorităţilor.

Mii de oameni au comenat pe pagina de Facebook a Cristinei Ţopescu şi s-au arătaţi şocaţi de ştirea morţii sale.

Cristina Ţopescu, fiica îndrăgitului comentator sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut la Oradea, în 1960, şi a absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

A fost arestată în 1989 timp de trei luni, după ce a fost prinsă încercând să fugă din ţară.

S-a făcut remarcată la pupitrul ştirilor, fiind ani buni craincă la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de ştiri de la Prima TV, timp de 12 ani. În 2013, ea a demisionat după ce s-a înscris în PSD.

În ultima perioadă, după ce declarase că se retrage din presă, a continuat să realizeze emisiunea „Interviuri (ne)convenţionale“ la Canal 33.

De la finalul anului trecut, Cristina Ţopescu era consiliera ministrului Sănătăţi, Victor Costache.

În 3 minute poți să citești și: Zeci de câini salvați de un craiovean cu inimă mare!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0