8.3 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Doljenii suspectați de asasinarea lui Adrian Kreiner, dați în urmărire generală

Cei trei doljeni acuzați de asasinarea lui Adrian Kreiner nu au fost prinşi de polițiști şi sunt informaţii că ar fi părăsit ţara

Duminică, Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pentru cei trei suspecți implicați în agresarea și omorârea omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu. Potrivit informațiilor de pe portalul Tribunalului, cei vizați sunt Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

Doljenii acuzați de uciderea lui Adrian Kreiner, arestați pentru 30 de zile

„În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se arată în decizia instanţei.

Sunt informaţii că suspecții ar fi părăsit ţara

La fel în ziua de duminică, cei trei suspecți au fost plasați sub urmărire de către Poliția Română, fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată. Cosmin Costinel Zuleam, născut în 1992, cu domiciliul în Horezu Poienari, județul Dolj, iar Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță, născuți în 1988, locuiesc în comuna Zaval, județul Dolj.

Cei trei bărbaţi nu au fost prinşi de autorităţi şi sunt informaţii că ar fi părăsit ţara. În acest caz a fost arestat preventiv un bărbat din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, acuzat că este complice cu cei trei criminali, el fiind cel care i-a adus la Sibiu, scrie Jurnalul Olteniei.

Ucigașii lui Adrian Kreiner au fost identificați: trei bărbați din Dolj!

În urmă cu câteva zile, a mai fost reţinut un bărbat din Dolj. Insă el a fost eliberat după 24 de ore, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că el nu are legătură cu crima de la Sibiu.

Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. Insă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles