fbpx

Dorin Rotariu, solutie pentru echipa lui Mihai Rotaru?

Fostul atacant de la Dinamo, Dorin Rotariu, este pe cale să plece din Belgia! Antrenorul celor de la Brugge nu se va baza pe serviciile românului, așa că fotbalistul se gândește la un transfer.

Dorin Rotariu nu este foarte bine văzut de antrenorul lui Brugge, chiar dacă în sezonul trecut a fost împrumutat la Mouscron și a arătat o formă foarte bună. Atacantul vrea să joace cât mai mult, mai ales că a intrat și în circuitul echipei naționale, dar belgienii nu o să îl lase să plece prea ușor.

Brugge a plătit 2,2 milioane de euro pentru transferul lui Rotariu de la Dinamo, iar în momentul de față, fotbalistul este cotat de transfermarkt la suma de 1,5 milioane de euro.

Craiova își caută atacant! Este Dorin Rotariu o variantă?

După ce U Craiova s-a despărțit în această vară de Băluță și de Gustavo, oltenii își caută atacant. Patronul alb-albaștrilor a declarat că deja l-a ofertat pe Nemec, dar a fost refuzat. Un alt fotbalist dorit de formația din Bănie ar fi George Pușcaș, doar că este greu să cumperi de la Inter. Situația lui Dorin Rotariu este ideală pentru olteni, care ar putea să îl împrumute pe internaționalul român, iar mai apoi să se decidă dacă îl vor definitiv, la fel cum au făcut cu Alex Mitriță.

Nu doar Craiova caută atacant!

Gigi Becali este și el în căutare de atacant și chiar se gândește serios la Rotariu.
„Mă interesează să-l aduc! MM se va interesa de condițiile în care l-am putea lua. Eu aveam impresia că nu m-aș putea atinge de Rotariu, dar dacă Bruges vrea să-l vândă, sunt interesat! E fotbalist adevărat”, a declarat Becali pentru Gazetă.

Citește și: Franta – Belgia, cine merge in finala?


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0