27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Dorinel Munteanu nu refuză FCU Craiova!

Marius Șumudică nu vrea să ajungă la FCU Craiova, dar Dorinel Munteanu poate lucra cu Adrian Mititelu!

Oțelul lui Dorinel Munteanu s-a impus în fața celor de la FCU Craiova cu 2-1 chiar în Bănie. Antrenorul gălățenilor a fost din nou întrebat despre o posibilă preluare a băncii oltenilor. Fostul internațional a oferit detalii legate de discuția cu Adrian Mititelu.

Dorinel Munteanu, variantă pentru FCU Craiova

După succesul din Bănie, Dorinel Munteanu a fost întrebat la conferința de presă dacă ar accepta să lucreze cu Adrian Mititelu, finanțatorul echipei pe care a învins-o. Tehnicianul gălățenilor nu s-a ferit de răspuns.

Antrenorul nu a exclus din start această posibilitate și a anunțat că, la vară, contractul său cu Oțelul Galați se va încheia. De asemenea, Dorinel Munteanu a ținut să amintească că până la acest moment nu a avut o discuție concretă cu Adrian Mititelu.

Liber din vară

N-a fost concretă nicio discuție cu Adrian Mititelu, dar eu mai am contract până în vară cu Oțelul Galați. Sunt în obiectiv, vreau să rămână echipa în Superliga, iar de la vară vom vedea ce se întâmplă.

(n.red – Lăsați ușa deschisă lui Adrian Mititelu?) Eu v-am spus ce se întâmplă cu mine. Vom vedea ce se întâmplă. Mai sunt câteva luni foarte grele pentru noi, nu numai sportiv, ci și financiar. Ne chinuim să plătim jucătorii. Vom vedea.”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit digisport.

Șumudică a refuzat

Marius Șumudică a recunoscut faptul că a fost contactat, din nou, de Adrian Mititelu. Ultimele negocieri s-au încheiat cu scandal. Oltenii credeau, atunci, că sunt cei mai tari și l-au făcut praf pe antrenorul care le-a pus condiții. Acum, tehnicianului i se accepta orice, numai să salveze FCU Craiova de la umilință. A refuzat, așa cum era se aștepta toată lumea.

Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost. Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada. Nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles