12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Cifrele atacantului dorit de Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova și CFR Cluj au mutat lupta de pe teren pe piața transferurilor, unde-și dispută un vârf de 24 de ani.

 

Justin Mengolo este atacantul pentru care se bat Universitatea Craiova și CFR Cluj. Camerunezul în vârstă de 24 de ani este jucătorul lui Debrecen, ocupanta poziției a treia din Liga ungară. Mengolo prinde rar primul 11 al maghiarilor, drept pentru care se anunță o pradă ușoară pentru cluburile din prima ligă românească.

 

Potrivit sport.ro, oltenii și ardelenii țintesc un împrumut al lui Mengolo până în vară. Ca și costuri: 10.000 euro lunar, remunerația jucătorului. Însă nu doar Universitatea și CFR Cluj l-au monitorizat pe vârful camerunez, ci și un club din Turcia, potrivit impresarului Mihai Joița.

 

Un leu neîmblânzit curtat de leii Olteniei de la Universitatea Craiova

 

Cifrele lui Mengolo nu impresionează foarte tare. La Universitatea Cluj a marcat de 5 ori în 28 de partide disputate. De la plecarea din Liga 1, camerunezul a evoluat în fiecare an doar câte o jumătate de sezon. Plecat de la clujeni în vara lui 2015 a semnat cu Levski Sofia abia în ianuarie 2016. A evoluat o jumătate de sezon, apoi a redevenit liber de contract. Abia în februarie 2017 a semnat cu o altă echipă, Debrecen. În actuala stagiune a marcat 5 goluri și a dat 2 pase decisive în 17 partide.

 

Chiar dacă are doar 24 de ani, Mengolo este un veritabil globtrotter, bifând patru cluburi în cariera sa: Panthere du Nde, Etoile du Sahel, Omonia Nicosia, Nea Salamina, U Cluj, Levski Sofia si Debrecen. Jucătorul dorit de Leii Olteniei are și două prezențe în naționala Leilor neîmblânziți.

Voteaza cel mai bun si cel mai prost transfer facut de Universitatea Craiova! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles