fbpx

Dosarul „Caracal”. Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracţiuni

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni, a anunțat miercuri Parchetul General, care spune că procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat rechizitoriul în cazul „Caracal”. Gheorghe Dincă, aflat în prezent în arest preventiv, a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Dincă este acuzat oficial de procurori că le-a ucis le Alexandra Măceșanu, de 15 ani, și pe Luiza Melencu, de 19 ani, scrie gândul.info

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus, prin rechizitoriul confirmat, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă pentru săvârşirea unui număr de 8 infracţiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte – două infracţiuni).

De asemenea, a fost trimis în judecată şi Ştefan Risipiţieanu pentru viol.

„De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se şi continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane şi trafic de minori”, mai transmite Parchetul General.

În 3 minute poți să citești și: Viața în România, tot mai costisitoare! Pe ce au cheltuit românii mai mulți bani

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0