Două crime au avut loc în doar 24 de ore în județul Olt

Două crime au avut loc în doar 24 de ore în județul Olt! Un bărbat omorât de un consătean cu coasa în Cilieni, iar alt bărbat a fost omorât la Tia Mare!

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost omorât cu o coasă de un consătean pe islazul din localitate. Conflictul dintre cei doi a pornit spontan,  spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Un alt bărbat a fost omorât în comuna Tia Mare, criminalul a furat bunuri și s-a făcut nevăzut.

Doi olteni omorâți în 24 de ore

Bărbatul din Cilieni a fost omorât de un alt localnic cu o coasă. Conflictul a pornit repede, după cum spun anchetatorii. „În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orelor 00:00 – 01:00, în urma unui conflict spontan, suspectul P.I., din comuna Cilieni, judeţul Olt, a agresat-o fizic cu o coasă pe victima J.T. în vârstă de 66 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla pe izlazul comunei Cilieni, judeţul Olt, producându-i leziuni traumatice care au condus la decesul său”, spun procurorii. Criminalul a fost arestat preventiv și dus în fața instanței.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt efectuează cercetări pentru omor şi furt calificat într-un alt caz consumat, în comuna Tia Mare, unde un bărbat a ucis un localnic, după care a furat bunuri și a fugit. „În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt calificat în legătură cu un alt incident, comis în noaptea de 02/03.07.2018, pe raza comunei Tia Mare, soldat cu decesul victimei P.I., din aceeaşi localitate, în vârstă de 48 ani”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt. Bărbatul a fugit de la fața locului, însă a fost prins de polițiști într-un lan de porumb.

Craiova și micile ei defecte: străzi, cluburi, piste de biciclete și poliția! https://bit.ly/2lYaRw1

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0