38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Două echipe din Liga 1 îl vor pe Van Durmen, de la FCU Craiova!

Van Durmen poate ajunge chiar sub comanda unui fost antrenor de la FCU Craiova sau la o echipă cu pretenții la titlu, în Liga 1!

Van Durmen ar putea pleca de la FCU Craiova la alte echipe din Liga 1. Fotbalistul retrogradat cu oltenii ar fi dorit de două echipe din România. CFR Cluj, dar și UTA Arad dispută semnătura fotbalistului.

Van Durmen, de la FCU Craiova, la altă echipă din Liga 1

FCU Craiova a retrogradat, iar atronul oltenilor speră să și vândă. Asta pentru că știe că în liga a doua nu va avea bani să plătească salarii mari. Van Durmen este unul dintre cei pe care ar putea să încaseze o sumă bună. CFR Cluj și UTA îl vor pe fotbalist.

Van Durmen era inițial dorit de ardeleni, dar acum ar fi intrat și pe radarul celor de la UTA, susține prosport. Poate că echipa lui Varga e mai potent financiară, dar arădenii au un alt avantaj, de care sigur încearcă să profite.

Cum ar pune Rednic mâna pe Van Durmen

Rednic are șanse mari să-l depășească pe Dan Petrescu în cursa obținerii lui Van Durmen. Impresarul belgianului este chiar fiica antrenorului de la UTA, Luana Rednic. Van Durmen a jucat la FCU mijlocaș central, mijlocaș dreapta, mijlocaș stânga și chiar fundaș stânga. Fotbalistul speră că această polivaență îl va ajuta să obțină un contract în afara României.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles