16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Două goluri Gustavo, un punct Universitatea

Universitatea nu a reușit să facă uitat eșecul de la Severin, cu FCSB, și a terminat în corzi întâlnirea cu Astra.

 

Partida de la Giurgiu începe perfect pentru Universitatea Craiova. Gustavo e cosit în careu de Polczak, penalty indubitabil. Brazilianul ia mingea și trage fără speranțe pentru portarul Iliev. Era minutul 5, iar Craiova conducea deja cu 1-0. Avantajul nu durează însă, Ioniță egalează rapid cu un șut de senzație. Oltenii controlează repriza, dar mingea nu intră. Cea mai mare șansă o ratează Mitriță.

Universitatea, un singur punct din șase posibile

Actul secund începe la fel: gol Gustavo și iar formația olteană preia conducerea. În ultimul sfert de oră, așa cum ne-am obișnuit la jocurile Craiovei, meciurile iau turnuri neașteptate. Așa se întâmplă și la Giurgiu. Portarul Iliev e eliminat, avem superioritate. Totul pare să meargă excelent. Numai că formația gazdă egalează prin Dandea, în urma unui corner.

Intra in joc! Unde e cea mai buna pizza din Craiova

Mangia îi aruncă în luptă pe Roman și Burlacu, în avanposturi, alături de Mitriță și Băluță. Degeaba, Craiova nu reușește să marcheze. Mai mult, gazdele au ultima șansă, dar trimit în zid o lovitură liberă din poziție periculoasă. Se încheie 2-2, puncte împărțite în cel mai tare meci al etapei 17.

Nu rata! Petrece o noapte cu Delia! Vino la Psihedelia!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles