fbpx

Două premiere istorice, în iarba de pe noul „Oblemenco”

Oltenii vor avea parte de spectacol la cel mai înalt nivel! Acest lucru se va întâmpla, 100% în tribune. Pe teren, rămâne de văzut cât îi va ajuta gazonul pe fotbaliști!

Săptămâna viitoare, cele două echipe din Craiova vor evolua pe „Ion Oblemenco”, la mai puțin de 24 de ore distanță, ceea ce va reprezenta o premieră în Bănie. Cea de-a doua premieră va fi prezența formației FCU Craiova pe noua arenă din inima Olteniei.

U Craiova a căzut la un acord cu CSM Reșița, ca meciul din 16-imile Cupei României să aibă loc în Bănie: „Din păcate venim cu o veste nu tocmai plăcută în ceea ce privește meciul din Cupa României împotriva celor de la CS Universitatea Craiova. În urma încercărilor nenumărate către Digi Sport de a muta ora disputării meciului mai devreme fără a nu fi nevoiți să jucăm pe nocturnă, acest lucru nu a fost realizabil. Astfel meciul se va disputa la Craiova în data 25 septembrie de la ora 18:45 fiind televizat. În urma acestui meci echipa noastră va încasa jumătate din suma biletelor vândute dar nu mai puțin de 25000 de euro”, a fost anunţul făcut pe Facebook de formaţia reşiţeană

FCU Craiova – U Cluj se va juca marți, de la ora 21:30, iar suporterii echipei patronate de Adrian Mititelu au început o mobilizare generală și caută să aducă foarte mulți oameni la stadion. Prețul biletelor este unul decent, ținând cont că se întâlnesc formații din Liga 3 și Liga 2.

Elevii lui Victor Pițurcă vor intra în competiție miercuri, de la ora 18:45, la nici 24 de ore distanță, iar acest lucru poate fi un dezavantaj serios pentru craiovenii din prima ligă. Gazonul nu este capabil să facă față unui singur joc, dar de această dată va fi gazdă pentru două meciuri.

În 3 minute poți să vezi și: Becali, aproape să dea lovitura în fața lui Mihai Rotaru!

Peluza Nord Craiova, una dintre cele mai spectaculoase galerii din lume!

Pițurcă nu scapă de Fortes! Predator revine în Bănie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0