22.9 C
Craiova
vineri, august 19, 2022

Liviu Dragnea a scăpat de închisoare!

Cum a ajuns fostul lider PSD să plece mai repede din Penitenciarul Rahova!

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea urmează să iasă din închisoare după ce Tribunalul Giurgiu i-a admis cererea de eliberare condiționată.

S-a rupt lanțul de iubire dintre Dragnea și Irina Tănase! Politicianul a plecat de acasă

Despărțirea a fost fulgerătoare, iar acum Dragnea este de negăsit! Cu ce i-a greșit blondina fostului lider PSD Liviu Dragnea Read more

Liviu Dragnea condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare cu executare. Decizia e definitiva
Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni închisoare cu executare!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost găsit vinovat în cazul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Curtea Supremă a Read more

Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Însă, în ședința de joi, Dragnea a declarat în fața instanței că a avut un comportament bun și a cerut să-i fie admisă cererea.

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie”, le-a spus Dragnea judecătorului, potrivit Digi24.ro.

Mai mult, acesta a mai precizat în cererea sa că a avut un comportament bun, fiind recompensat în repetate rânduri şi fiind stăruitor în muncă, a participat la activităţi culturale şi la cursuri educaţionale și a primit recompense şi credite.

De asemenea, prin actele depuse la dosar, Dragnea s-a plâns că persoanele din conducerea Penitenciarului Rahova i-au refuzat dreptul la muncă, iar acest lucru a condus „la izolarea sa în camera de detenţie pentru mai mult de 8 luni”.

Nu în ultimul rând, acesta a invocat motivul sănătății, spunând că nu a beneficiat de un tratament corespunzător pe timpul detenției.

Liviu Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5, în aprilie, să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit funcția necesară de 2/3 din pedeapsă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,825FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles