Ultimele noutăți despre Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitesti!

Luna viitoare se decide! Continuă serialul „Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitesti”! Opt s-au bătut, doar unul a câștigat!

Potrivit CNAIR, în luna octombrie vor fi desemnate firmele care vor construi Tronsoanele I și II din Drumul Expres Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitesti. Se estimează că până la sfârșitul acestui an se vor semna și contractele propriu-zise.

Inițial au fost opt oferte depuse pentru cel de-al doilea tronson din Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitesti, dar în final, după o analiză strictă, a rămas una singură, cea care respectă în tocmai condițiile caietului de sarcini.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Radu Șerbănescu a precizat și momentul în care va fi desemnat câștigătorul.

Câștigătorii pentru tronsoanele I și II ale Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești vor fi desemnați luna viitoare și, în funcție de eventualele contestații, estimăm că până la sfârșitul anului se vor semna contractele”, a declarat Șerbănescu.

Proiectul „Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitesti” are o lungime de aproximativ 121 kilometri, iar valoare lui este estimată undeva la peste 3,7 miliarde lei fără TVA.

Citește și: Pompier în România, hair-stylist în Londra

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *