fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

S-a obținut finanțarea pentru modernizarea drumului judetean 652A!

A fost obținută finanțare din fonduri europene pentru modernizarea drumului judetean 652A, care face legătura între drumurile naționale DN 6 și DN 65!

În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată în comuna Cârcea, Ion Prioteasa, Președintele Consiliului Județean Dolj, a anunțat faptul că a fost obținută finanțare din fonduri europene pentru modernizarea drumului judetean 652A, care face legătura între drumurile naționale DN 6 și DN 65.

Proiectul „Eforturi comune pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere în zona transfrontalieră“, depus de CJ Dolj, în parteneriat cu Agenția de Infrastructură Rutieră din Sofia, în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria, are o valoare totală de 9,2 milioane de euro, din care 7,9 milioane de euro reprezintă valoarea totală eligibilă. Din această sumă, aproape 4 milioane de euro constituie valoarea eligibilă a investiției care revine Consiliului Județean Dolj.

Comuna Cârcea, factor important pentru modernizarea drumului judetean 652A!

„Vreau să evidențiez implicarea domnului primar al comunei Cârcea, Valerică Pupăză, dar și importanța deosebită a acestei zone din punct de vedere economic, aici regăsindu-se sediile multor companii, care au nevoie de o infrastructură rutieră bună. Interreg V-A, prin care colaborăm cu parteneri din Bulgaria, constituie o bună sursă de atragere a fondurilor europene, doar prin acest program Consiliul Județean Dolj având depuse proiecte în valoare totală de peste 25 de milioane de euro” , a spus Ion Prioteasa.

Citește și: RAADPFL Craiova premiază cea mai frumoasă grădină din fața blocului 

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles