S-a obținut finanțarea pentru modernizarea drumului judetean 652A!

A fost obținută finanțare din fonduri europene pentru modernizarea drumului judetean 652A, care face legătura între drumurile naționale DN 6 și DN 65!

În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată în comuna Cârcea, Ion Prioteasa, Președintele Consiliului Județean Dolj, a anunțat faptul că a fost obținută finanțare din fonduri europene pentru modernizarea drumului judetean 652A, care face legătura între drumurile naționale DN 6 și DN 65.

Proiectul „Eforturi comune pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere în zona transfrontalieră“, depus de CJ Dolj, în parteneriat cu Agenția de Infrastructură Rutieră din Sofia, în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria, are o valoare totală de 9,2 milioane de euro, din care 7,9 milioane de euro reprezintă valoarea totală eligibilă. Din această sumă, aproape 4 milioane de euro constituie valoarea eligibilă a investiției care revine Consiliului Județean Dolj.

Comuna Cârcea, factor important pentru modernizarea drumului judetean 652A!

„Vreau să evidențiez implicarea domnului primar al comunei Cârcea, Valerică Pupăză, dar și importanța deosebită a acestei zone din punct de vedere economic, aici regăsindu-se sediile multor companii, care au nevoie de o infrastructură rutieră bună. Interreg V-A, prin care colaborăm cu parteneri din Bulgaria, constituie o bună sursă de atragere a fondurilor europene, doar prin acest program Consiliul Județean Dolj având depuse proiecte în valoare totală de peste 25 de milioane de euro” , a spus Ion Prioteasa.

Citește și: RAADPFL Craiova premiază cea mai frumoasă grădină din fața blocului 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *