21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Dubla lansare de carte la Biblioteca Aman

BibliotecaJudețeană „AlexandrușiAristiaAman” organizează sâmbătă, 19 mai 2018, ora 13.00, în sala „Academician Dinu C. Giurescu”, o dublă lansare de cartevolumul cu numărul9  din ciclul de volume fantasy „Povești de pe muntele Golia”, de Aurel Cărășel și volumul de povestiri „Învățătorul” de Mircea Liviu Goga, ambele publicate de Editura Pavcon din București.

Aurel Cărășel a condus cenaclurile „Henri Coandă“ și„Asociația Creatorilor de SF”, ambele din Craiova și „Atlantis-Club“ din Cernavodă. În vara anului 1989, împreună cu Alexandru Mironov șiSorin Repanovici, a fondat tabăra de vară SF Atlantykron. A lucratca redactor la mai multe publicații științifico-fantastice.A publicatpovestiriînAnticipația, Jurnalul SF, Curierul Național, Convorbiri Literare, Star Trafic SF, Magazin Strict Secret, Almanahul Ramuri, Almanahul Rebus și în Almanahul Anticipația,fiindprezentșiînuneleantologii de gen.A publicatmaimulteromane SF la editurileNemirașiPavcon.Carteaceurmează a fi lansatăîncadrulacestuievenimenteste al nouăleavolumdintr-o lungăserie fantasy intitulată „Povești de pemunteleGolia”.

Mircea Liviu Goga este scriitor craiovean și redactor la Radio Oltenia Craiova. A publicat literatură SF înantologii de profilînainte de 1989, darșidupăacest an, precumșiînperiodicetipăritesau online.A publicatvolumele de poezii „JumătateVidros” Ed. MJM Craiova (1999), „Cânturilecatârului” (2010) Ed. Ramuri Craiova și„Clinica de Psihiatrie” (2013) Ed. Ramuri Craiova. De asemenea, a publicatromanele SF: „Insula Pescărușilor” (2011) la Ed. Eagle Publishing House, București (reeditat recent de EdituraPavcon) și „A douaLună a Pământului” (EdituraPavcon).

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles