15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Duelul antrenorilor în Craiova – CFR Cluj ! „Acest sistem nu este folosit de nimeni, în România”

Dan Petrescu este conștient că va fi infern pentru ardeleni pe stadionul „Ion Oblemenco” la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj.

 

Universitatea Craiova – CFR Cluj se anunță un meci de excepție, nu doar din punctul de vedere al echipelor care se întâlnesc, dar și datorită celor doi antrenori, care o să fie puși față în față pe stadionul Ion Oblemenco. „O să fie un meci foarte greu, cred că este cea mai grea deplasare a noastră. Au și un stadion nou, au câștigat ambele meciuri de campionat jucate pe noul stadion cu 3-1. Sunt convins că fanii i-au ajutat foarte mult”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului Craiova – CFR Cluj.

 

Antrenorul clujenilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa omologului de pe banca Universității Craiova, Devis Mangia. „A făcut treabă excelentă. Se știe că la Craiova presiunea este foarte mare. Sunt convins că nu îi este ușor, dar rezultatele și felul în care echipa joacă mă fac să cred că a reușit să aducă un echilibru, iar echipa joacă foarte bine, marchează goluri, se apără destul de bine și cred că este meritul antrenorului, pentru că sistemul cu 3-4-3 în faza de atac și 5-4-1 în faza de apărare nu este folosit de nimeni în România în acest moment”.

 

Suporterii olteni, lăudați înainte de Craiova – CFR Cluj ! „Chiar și cu Milan era alt rezultat dacă meciul se juca pe noul stadion.”

 

Suporterii Universității Craiova au venit în număr mare la fiecare meci disputat acasă, de la revenirea pe Ion Oblemenco, iar acest aspect îi îngrijorează pe adversari. „Au jucat în 12 jucători la meciurile disputate pe noul stadion și sunt convins că și la meciurile cu noi o să fie ajutați de public, un public foarte cald. Atunci când Craiova joacă acasă, este favorită în fața oricărui adversar din România, chiar și cu Milan era alt rezultat dacă meciul se juca pe noul stadion”, a spus antrenorul clujenilor, Dan Petrescu.

 

Pentru întâlnirea dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se anunță cel puțin 25.000 de spectatori în tribunele stadionului Ion Oblemenco. Partida se va disputa sâmbătă, 16 decembrie 2017, de la ora 20:30.

Citeste! Devis Mangia continua in urmatorii 3 ani la Universitatea Craiova! 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles