21.7 C
Craiova
joi, septembrie 21, 2023

Dumitru Dragomir a făcut lista de transferuri pentru Universitatea Craiova!

Ce jucători trebuie să ajungă în Bănie, pentru ca Mihai Rotaru să ajungă campionul României!

Dumitru Dragomir a făcut lista de cumpărături pentru Universitatea Craiova. Fostul șef de la Ligă a vorbit și despre revenirea lui Alex Mitriță. Dragomir a explicat cât ar putea să ajute mijlocașul echipa să ia titlul dorit.

Dragomir, listă de transferuri pentru Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir a explicat cât va putea ajuta revenirea lui Alex Mitriță la Craiova. Fostul șef de la Ligă spune că este un regres pentru jucător. Totodată, Dragomir crede că dacă fotbalistul a a renunțat la 3 milioane de euro pentru a veni la Craiova, ascunde el ceva.

„Are el ceva, nimeni pe lumea asta nu vrea să piardă bani. Are ceva ascuns, care nu cuprindem noi. Faptul că revine în prima ligă este un regres. Nu vedeți că la noi vin toți răsuflații Europei sau ai omenirii? Nu e rău că vine, că mai driblează, mai…Craiovei îi trebuie altceva”, a spus Dragomir la fanatik.

Mjlocași și fundași centrali

Dragomir spune că Universității i-ar trebui doi mijlocași centrali și doi fundași centrali. Fostul șef de la Ligă a lăudat extremele Craiovei. Deasemenea, Dragomir a numit unul dintre fotbaliștii din Bănie, care, în opinia lui, ar fi de națională.

„Craiovei îi trebuiesc doi mijlocași de mare valoare, obligatoriu. Și doi fundași centrali de mare valoare. În rest, echipa ar fi încropită. Fundași laterali, vine Bancu formidabil, în partea cealaltă e Vlădoiu, tare de tot și mai e și Căpățână, jucător de echipă națională”, a mai spus Dragomir.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles