0.1 C
Craiova
luni, decembrie 4, 2023

După un răspuns incorect scris al Primăriei, suporterii FCU fac miting „pentru locul de desfășurare al echipei”

Să o luăm ca la clasa a șasea, deși pe parcursul articolului vom arăta că mulți nu au cunoștințele gramaticale necesare pentru acest nivel.

 

Expozițiunea:

Prin 2013, Primăria și CSU semnară un contract. Prin care, între altele, Primăria se obligă să ofere infrastructura necesară desfășurării activității clubului de fotbal, în vreme ce clubul cu pricina zise că va reprezenta cu mândrie orașul și-i va duce numele mai departe în Europa, ca în vremurile bune.

Ca reprezentare europeană: clubul jucă împotriva lui AC Milan și pierdu. (între noi fie vorba nicio altă echipă românească nu credem că ar fi câștigat. Emblema FCSB și-o luă cu 5-1 de la Sporting).

Între timp se reînființă FCU, care evoluează în Liga județeană, deci încă nu își permite să reprezinte orașul cu mândrie la nivel european. FCU jucă pe sinteticul de la Aripile, iar șase jucători își rupseră picioarele din cauza suprafeței de joc, potrivit oficialilor clubului.

 

Intriga:

Drept urmare, aceiași oficiali depuseră cerere să joace pe Extensiv, pe iarbă. Pentru ca jucătorii FCU să nu-și mai rupă picioarele.

 

Desfășurarea acțiunii:

Acum începe show-ul. Cererea FCU fu respinsă. Însă textul direcției patrimoniu, deși conține argumente plauzibile, e scris fie cu picioarele, fie de un copil de clasa a doua, care nu a înțeles regula literei „î”. E inadmisibil la acest nivel să scrii „subânchirierea” într-un document oficial al administrației publice a unui oraș românesc.

Suporterii FCU, ori oameni din mediul online din anturajul echipei, pentru că nu vrem să-i jignim pe fani, au reacționat. În sensul că au demarat o tentativă de a pune-o de un miting. Scopul adunării publice este, cităm, „cererea domnului Marcel Iancu depusă la primărie cu privire la locul de desfășurare a echipei FCU Craiova 1948 cu dreptul de folosire a bazei sportive Extensiv”. Adică? Sincer vorbind este nevoie de o traducere a scopului mitingului.

Sperăm că această cerere să nu reprezinte punctul culminant al acestei povești.

 

În ceea ce privește  deznodământul, nu suntem Mafalda…

 

Cert este că sâmbătă, la Cârcea, FCU are meci cu Viitorul din localitate. Din surse, 20% credibile, că tot e la modă și la nivelul ligii întâi, chit că acolo procentele sunt de 80%, cică s-ar pune bariere păzite de jandarmi la cele două intrări spre stadionul „Viitorul”, pentru a împiedica accesul suporterilor FCU. S-ar putea să fie o „fumigenă”, marcă înregistrată. Dar dacă informația se va dovedi reală, pe viitor vom spori încrederea în sursele noastre J.

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles