20.3 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

E gata! FCU Craiova are antrenor nou!

A plecat și Nicolo Napoli, iar FCU Craiova încearcă să se salveze se la retrogradare cu un nou antrenor!

FCU Craiova are antrenor Nou. Adrian Mititelu a bătut palma cu Eugen Trică. Tehnicianul vine în locul lui Nicolo Napoli și e obligat să salveze echipa de la retrogradare. Oltenii au ieșit și din Cupă ieri, după ce au pierdut cu Voluntari.

Eugen Trică, noul antrenor al FCU Craiova

Eugen Trică (47 de ani) va fi noul antrenor al lui FCU Craiova. Lui Nicolo Napoli i s-a propus să continue în club, în rolul de director tehnic. Potrivit gsp, Mititelu ar fi batut deja palma cu noul tehnician.

Eliminată din Cupa României Betano și la egalitate cu Dinamo, echipă aflată pe loc direct retrogradabil, FCU Craiova avea nevoie de un șoc. Adrian Mititelu a ales o variantă sigură, un antrenor alături de care a mai lucrat în trei rânduri. Eugen Trică vine în Bănie de la Alexandria, formație din play-out-ul ligii secunde.

A promovat cu FCU

Eugen Trică a fost tehnicianul care a promovat-o pe FCU Craiova în primul eșalon, în 2020. N-a apucat să conducă echipa în Superligă, fiind demis înaintea startului sezonului. Trică a mai fost și pe banca constănțenilor de la Gloria Băneasa (Liga a 3-a) în acest sezon, plecat cu scandal.

Apoi a mers la CSM Alexandria, în Liga 2. Chiar dacă a antrenat deja două echipe în acest sezon, Trică va putea sta pe banca lui FCU, deoarece prevederea din regulament care limitează antrenorii se referă la echipe de primă ligă.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles