26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

E gata! Mircea Lucescu revine pe banca tehnică!

Mircea Lucescu n-a renunțat și e gata să preia, din nou, banca tehnică. Oficialul FRF a dat din casă!

Micea Lucescu e pregătit să revină pe banca tehnică. Antrenorul e liber de contract din toamna anului trecut, când a părăsit-o pe Dinamo Kiev. Mihai Stoichiță a venit cu detalii despre întoarcerea în antrenorat a lui Il Luce!

Mircea Lucescu, înapoi pe banca tehnică

Stoichiță a călătorit alături de Mircea Lucescu după meciul României cu Columbia și a dezvăluit că sunt șanse mari ca „Il Luce” să revină pe bancă din vara acestui an.

„Nu… Deocamdată de ce să vorbesc despre acest lucru? Depinde de el în primul rând. Din ce am înțeles eu, din vară cred că Mircea Lucescu se apucă din nou de treabă”, a spus Sotichiță.

Cornel Dinu, de bine de Lucescu

Cornel Dinu a vorbit despre beneficiile pe care le pot aduce Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu în anturajul naționalei României, după ce aceștia au fost prezenți la Madrid pentru meciul cu Columbia.

„Prezența lui Mircea Lucescu alături de o echipă poate să fie doar benefică pentru că are experiență, are atâția ani în marele fotbal. Este adevărat că a stat vreo 11, 12 ani la Shakhtar, dar acolo a avut niște rezultate deosebite, deci este benefică.

Un antrenor ca Mircea Lucescu sau chiar Anghel Iordănescu are niște viziuni, care ascultate pot să fie doar folositoare. Problema este cum le pui în practică, dacă Mircea spune că trebuie să existe mai multe combinații pe părțile laterale.

Ce spune Mircea Lucescu poate să fie doar folositor, problema este cum faci în antrenament să îi înveți pe jucători să facă ce spune Mircea Lucescu”, a spus Dinu, conform Fanatik.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles