37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

E oficial! A semnat George Pușcaș!

Șefii clubului i-au făcut atacantului în vârstă de 27 de ani un contract valabil până în anul 2026!

George Pușcaș are oficial echipă. Fotbalistul a fost transferat definitiv de Genoa, club la care a fost doar împrumutat în acest sezon de la Reading. Pușcaș a anunțat că are planuri mari pentru sezonul viitor de Serie A.

George Pușcaș, oficial la Genoa

Genoa a promovat la finalul acestei stagiuni de Serie B, după ce a terminat campionatul pe locul 2, în spatele celor de la Frosinone. Astfel, așa cum era prevăzut în contractul dintre cele două cluburi, atacantul român a fost transferat.

Transferul a fost făcut în schimbul sumei de 4 milioane de euro, după ce clauza respectivă s-a activat automat, iar salariul său va fi același ca în acest sezon, de aproximativ un milion de euro pe an. Noua înțelegere dintre el și echipa din Genova va fi valabilă până în iunie 2026.

George Pușcaș a vorbit despre acest subiect în presa din Italia. Fotbalistul a anunțat că are obiective mărețe la revenirea în Serie A. El a spus că își dorește să depășească la un moment dat pragul de 100 de goluri marcate în Serie A, dar și că nu are de gând să revină prea curând în fotbalul românesc.

Vreau să înscriu peste 100 de goluri în Serie A, ar trebui să încep să dau multe, chiar! De ce să mă întorc în România, dacă mă simt bine unde sunt?!”, a spus George Pușcaș în presa din Italia, potrivit prosport.ro.

A înscris 4 goluri

Pușcaș a jucat 27 de meciuri în toate competițiile pentru Genoa în acest sezon, însă doar 10 din postura de titular, și a reușit să marcheze patru goluri, tot atât cât a înscris și colegul său Radu Drăgușin, din poziția de fundaș central. De asemenea, atacantul român a mai reușit în această stagiune să ofere și o pasă decisivă de gol.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles