E oficial! Băluță poate pleca în secunda doi! Clubul are mâinile legate!

Marcel Popescu a explicat de ce clubul nu se poate opune în cazul unei oferte de la CFR Cluj pentru Alexandru Băluță.

 

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, conducătorul formației oltene, Marcel Popescu, a spus: „Nu trebuie să negocieze CFR Cluj dacă plătește clauza de reziliere. E o acțiune unilateral. Universitatea Craiova a negociat cu Băluță punându-i în contract clauza de reziliere. În cazul în care CFR Cluj sau un alt club e dispus să o plătească, Universitatea Craiova nu are ce să negocieze. E pusă în fața unui fapt împlinit, în care un jucător își manifestă intenția de a juca pentru un alt club, care a achitat clauza”.  

 

În această iarnă, urmare a insistențelor lui Gigi Becali de a-l transfera pe decarul Craiovei, conducerea grupării din Bănie i-a dublat clauza de reziliere lui Băluță de la 3 la 6 milioane de euro. “Baluta are clauza 6 milioane. I-au marit clauza. Probabil au fixat-o asa si nu spuneau, ca sa tot vorbesc eu sa ii maresc cota. Hai sa uitam de Baluta, eu unul am uitat de Baluta. I-au marit salariul probabil, asa sunt convinsi ca nu mai pleaca la Steaua. Au procedat bine. Sunt siguri ca la Steaua n-are cum sa ajunga. E bine si pentru mine, eram pe muchie sa platesc 3 milioane si e o suma mare”, se ofusca in iarnă Becali la Digi.

 

Iuliu Mureșean, președintele lui CFR Cluj, afirmase la începutul săptămânii: „Băluță este un jucător foarte interesant. Cred că s-ar plia pe jocul lui Dan Petrescu, dar n-am discutat până acum în privința sa”.

 

Băluță și Zlatinski au ridicat deja Cupa României!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *