fbpx

E oficial: Mihai Popescu a semnat!

Fundașul central a ajuns la o înțelegere valabilă timp de două sezoane după ce Cosmin Contra nu l-a mai vrut printre dinamoviști!

Mihai Popescu este noul fotbalist al celor de la Heart of Midlothian, grupre scoţiană ce l-a convins pe român să semneze un contract pe doi ani: „Conform protocolului guvernului pentru Covid-19, Mihai va trebui să stea în carantină timp de două săptămâni la sosirea în Scoţia, înainte de a putea începe antrenamentele cu noii săi coechipieri“, se arată într-un comunicat al clubului.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

✍️ Hearts have completed the transfer of Romanian defender Mihai Popescu from Dinamo Bucuresti, subject to international clearance.➡️ https://bit.ly/35JVDCQ

Publicată de HeartofMidlothianFC pe Joi, 17 septembrie 2020

Mihai Popescu are 27 de ani. A ajuns la Dinamo în anul 2011 de la Academia de juniori a clubului Sporting Piteşti. După ce Cosmin Contra a preluat formația din Ștefan cel Mare, fundașul a fost scos din schemă și a trebuit să-și găsească o nouă echipă. Rapid București a vrut să-l achiziționeze pe apărător, dar se pare că negocierile nu au avansat, iar Popescu a ajuns în Scoția.

Contra și-a făcut legiune spaniolă la Dinamo și vrea să ajungă în paly-off cu jucători experimentați, în timp ce Rapid mizează pe un nucleu sudat pentru revenirea în primul eșalon din România.

În 3 minute poți să vezi și: Încă un transfer de la Viitorul: Louis Munteanu, gata să semneze!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0