16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

E oficial. Revenire surprinzătoare a lui Mirel Rădoi!

Liber de contract de puțin timp, Mirel Rădoi a semnat fără să stea prea mult pe gânduri!

Al Tai l-a demis pe Mirel Rădoi, în urmă cu o săptămână. Antrenorul era deja la al doilea eșec pe banca unei echipe, în acest sezon. El a avut un mandat nereușit și la CS Universitatea Craiova, unde a ratat calificarea în grupele Conference League și în fazele superioare ale Cupei României. Totuși, fostul selecționer și-a găsit foarte repede o nouă formație.

Revenirea lui Rădoi este una surprinzătoare. Puțini se așteptau ca antrenorul să își găsească atât de repede un nou angajament, ținând cont de faptul că a fost demis de curând. Se pare că felul în care a plecat de la ultimul club nu i-a afectat prea tare CV-ul nici măcar pe termen scurt.

E oficial. Revenire surprinzătoare a lui Mirel Rădoi!

Mirel Rădoi a fost prezentat oficial la noua lui echipă, joi. Formația din Emirate a ales să transmită mesajul și în limba română, special pentru tehnicianul pe care l-a dorit atât de mult: „‏Bun venit la Clubul Al Bataeh”. Fostul selecționer e gata să își mai încerce încă o dată norocul, pe banii arabilor.

În această ediție de campionat, Al Bataeh a scăpat in extremis de retrogradare. Noua echipă a lui Mirel Rădoi s-a clasat pe locul 12, primul care asigură salvarea, cu doar un punct deasupra pozițiilor care duc în „B”. 

Rădoi știa că nu va sta prea mult pe bară

Nu, cu siguranță nu vom bate pasul pe loc, pentru că avem și alte oferte, eu și staff-ul meu. Două (n.r. – oferte) din Emirate și una din Qatar. Aici, în Arabia Saudită, îți e mai ușor să lucrezi, pentru că de la anul vor fi 8 jucători străini. În Emirate sunt 5. Dar nu depinde doar de mine unde voi fi din vară, am mutat presiunea pe cluburi.  Celor de aici, dar și celor care mă mai vor le-am dat lista cu jucătorii pe care mi-i doresc. Primul club care va face mutările, cu acela vom semna. Criteriul nu e financiar, ofertele pentru mine sunt cam pe-acolo, dar vreau să văd care e clubul mai serios în raport cu strategia, cu transferurile”, a spus Rădoi, pentru GSP.ro, după ce a fost demis de la Al Tai.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles