fbpx

Ecaterina Andronescu, demisă de prim-ministrul Viorica Dăncilă

Premierul României, Viorica Dăncilă, a luat, azi, decizia de a o demite din funcția de ministru al Educației pe Ecaterina Andronescu.

Decizia a a venit ca urmare a afirmațiilor pe care Ecaterina Andronescu le-a făcut într-o emisiune TV, cu privire la cazul din Caracal. Fostul ministru a ținut să specifice că ea a fost educată să nu se urce în mașinile străinilor.

Prim-ministrul a anunțat demiterea ministrului Educației într-o postare pe contul său de Facebook, unde susține că declarațiile acesteia sunt ”profund greșite”. În aceeași postare anunță că ministrul interimar al Educației va fi Valer-Daniel Breaz.

Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal.

Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educației îl voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii.” a scris prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Ecaterina Andronescu susține că prin declarațiile ei a vrut să transmită că școala ar trebui să educe copiii și pentru a alege cu cine se urcă în mașină.

Sursa foto: G4media.ro

În 3 minute poți să citești și: FOTO: Polițiștii din Olt au cerut ajutorul interlopilor!

VIDEO! Dincă a venit din Caracal, str. Craiovei, în Craiova, pe str. Caracal!

 Tulburarile psihice ale lui Gheorghe Dincă nu l-au împiedicat să-și schimbe permisul de conducere

 Gheorghe Dincă rezolvă cazul cu AN din Parcul Romanescu!

 Alertă în Caracal! 200 de oameni, evacuați din case!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cristina Plesoianu

Latest posts by Cristina Plesoianu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0