10 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Echipa din România cu care ține Mădălina Ghenea: „Mergeam cu fularul prin casă, de mică”

Mădălina Ghenea a dezvăluit care e echipa din România pe care o susține de mică!

Mădălina Ghenea (36 de ani) și jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani) au pus capăt relației lor în toamnă. Cunoscută la nivel mondial pentru frumusețea sa, Ghenea este mai puțin cunoscută pentru pasiunea ei pentru sport, deoarece este și o mare iubitoare de fotbal.

Craiova este echipa din România cu care ține Mădălina Ghenea

Recent inclusă într-un top inedit al iubitelor de jucători de tenis, superbul model a avut un început de succes în 2024. Ultimul său proiect cinematografic, „Deep Fear”, s-a bucurat de un succes notabil pe o platformă de streaming în mai multe țări, conform digisport.ro.

”Nu pot să cred asta! Plâng de-mi ies ochii. În calitate de conducător și producător executiv al acestui proiect, trebuie să spun că nu pot mulțumi îndeajuns fiecărei persoane implicate! Am reușit”, este mesajul postat de Ghenea, pe contul de social media.

Cristi Borcea revine în forță, cu o lovitură de 9 milioane de euro!

În alt context, Ghenea a dezvăluit că în copilărie a fost suporter al Universității Craiova, echipă care a trecut prin faliment în 2014 și a fost ulterior reînființată în 2017 sub numele de FCU Craiova.

„Când eram mică, mergeam cu fularul Craiovei prin casă”

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun. Dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică, mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, le-a spus Ghenea italienilor.

Jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit că Mădălina Ghenea încasează 8.500 de euro pentru o postare sponsorizată pe Instagram, unde are peste 1.2 milioane de urmăritori.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au fost împreună timp de cinci luni. În mesajul prin care a confirmat, mai mult sau mai puțin direct, despărțirea, românca a catalogat relația drept o ”distracție temporară”.

A te lipsi de o distracție temporară pentru a construi stabilitatea permanentă nu este o pierdere”, a scris Mădălina Ghenea, pe Instagram, imediat după ce au apărut știrile despre despărțirea sa de Grigor Dimitrov.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles