23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Israel!

Pe cine se va baza Edi Iordănescu în cel mai important meci al naționalei, din ultimii ani. Echipa probabilă a României!

Tricolorii se află în fața celui mai important meci din mandatul lui Edi Iordănescu. Selecționerul nu a vrut să dea detalii despre echipa probabilă a României, înainte de ultimul antrenament, de vineri. Astăzi, tehnicianul știe pe cine va trimite în teren. Toți românii iubitori de fotbal stau cu sufletul la gură și cu pumnii strânși pentru prima reprezentativă.

Edi vrea calificarea

Tot timpul factorii externi au o influență și noi îi avem pe ai noștri care ne influențează. Avem o presiune foarte mare care vine la pachet cu o responsabilitate foarte mare pentru că de foarte mult timp România nu s-a mai calificat la un turneu final. Cu siguranță că suntem foarte conștienți de ceea ce se întâmplă. Eu sunt un om al păcii și înțelegerii, împătimesc toate necazurile și suferințele, dar focusul meu rămâne la fotbal. Eu rămân un om de fotbal, mă gândesc la meciul de mâine.

Nu am stabilit primul 11, mai avem un antrenament. Mai avem o noapte, mâine trebuie să mai discutăm, mai avem semne de întrebare cu privire la anumiți jucători și sper să facem alegerile cele mai bune. (Vom vedea o echipă ofensivă mâine?) Vom vedea o echipă care să aducă calificarea. E datoria noastră să ne gândim la tot contextul, dar e doar treaba staff-ului. Noi suntem acum focusați doar pe jocul de mâine, sper să venim calificația casă, să nu mai prelungim momentul”, a declarat Edi Iordănescu, vineri.

Echipa probabilă a României!

Edi Iordănescu a stabilit echipa, vineri seara, după ultimul antrenament. Dacă nu vor interveni accidentări în ultimul moment, selecționerul își va păstra planul. Încă din startul campaniei de calificare, staff-ul naționalei a abordat meciurile prudent. Românii nu se vor avânta să facă spectacol nici în această seară. Astfel, echipa de start va fi una solidă, bazată pe posesie și pe un joc defensiv bine pus la punct.

Echipa probabilă a României: Moldovan – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, Screciu – Hagi, Stanciu, Fl. Coman – Alibec.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles