Echipelor mici, U Craiova le dă avantaj la pauză!

După ce au întors scorul cu FCSB în repriza secundă, oltenii au repetat figura și în Cupă cu Turnu Măgurele.

 

Mangia a schimbat substanțial pentru meciul de Cupă, comparativ cu echipa standard din campionat. Au rămas pe bancă sau în afara lotului: Pigliacelli, Mitriță, Mateiu, Koljic, Kelic, Martic. Rocha și Meza Colli au fost în premieră titulari. Gardoș, aniversat de club, a rămas în afara lotului. Cu o formulă inedită, Craiova nu a început prea convingător meciul din optimile Cupei. Pornită din postura de favorită clară, trupa lui Mangia a dominat, dar a făcut-o steril, fără a pune în pericol poarta adversă. Pe contra-atac, profitând de o gafă a lui Donkor, Fotescu l-a executat pe Popescu. A fost singurul gol al primei reprize.

 

Pentru actul secund, Meza Colli și Nuno Rocha au rămas în vestiar. În locul lor au intrat pe teren Koljic și Mateiu. Startul actului secund le-a aparținut în totalitate favoriților. În urma unui corner, Ferreira a deviat cu călcâiul, iar Donkor a băgat-o în ațe, reparând greșeala de la golul primit. Imediat, Bancu a făcut 2-1, reluând din voleu centrarea lui Dimitrov. Cu 12 minute înainte de final, Burlacu, intrat pe parcurs a urcat scorul la 3-1, cu un șut în diagonală, din interiorul careului. Cu 3minute înainte de final, Cicâldău a închis tabela: 4-1 scor final.

 

Craiova se califică fără prea mari emoții în sferturile de finală ale Cupei României, continuând cursa pentru apărarea trofeului. Au prestat: Popescu – Donkor, Ferreira, Briceag – Dimitrov, Cicâldău, Fedele, Bancu – M. Colli, Rocha, Baicu. Au intrat la pauză Mateiu și Koljic, iar pe parcursul părții secunde Burlacu.

Sursa foto: facebook ucv1948.ro

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *