16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Edi Iordănescu, mulțumiri pentru doi antrenori din Superligă: „Este și munca voastră”

Edi Iordănescu este de părere că și cei doi antrenori au contribuit la formarea noii generații

Echipa României a realizat o remontadă în Ungaria și a învins Israelul cu scorul de 2-1 în cea de-a noua etapă a Grupei I din preliminariile EURO 2024.

România, care necesită un singur punct pentru a obține calificarea, va participa pentru a șasea oară la turneul final al Campionatului European, având în vedere edițiile din 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016.

Edi Iordănescu a transmis un mesaj foștilor selecționeri Mirel Rădoi și Cosmin Contra

Edi Iordănescu (45 de ani) și-a văzut contractul prelungit automat pentru EURO 2024, în urma calificării „Tricolorilor” la turneul final din Germania. După realizarea acestei mari performanțe, Edi Iordănescu a transmis un mesaj foștilor selecționeri Mirel Rădoi (42 de ani) și Cosmin Contra (47 de ani).

”Guriță” a fost selecționerul României în perioada 2017-2019, în timp ce Rădoi a condus prima reprezentativă în perioada 2019-2021. Actualul selecționer este de părere că și cei doi antrenori au contribuit la formarea noii generații care a ajuns la un turneu final după 8 ani. 

Naționala României se află pe primul loc în clasamentul grupei I

”Mulțumesc, Mirel!! Mulțumesc, Cosmin!! La mijloc este și muncă voastră!! Echipa națională a României va salută!!”, a transmis Edi Iordănescu pe Facebook

Naționala României se află pe primul loc în clasamentul grupei I și poate termina preliminariile în fotoliul de lider al grupei, dacă nu pierde în ultima etapă pe teren propriu în fața Elveției.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles