23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Edi Iordănescu se teme deja: „Ăsta este riscul major”

Selecționerul nu a scăpat de griji nici după ce s-a calificat la EURO. Edi Iordănescu a explicat ce îl sperie!

România și Elveția își măsoară forțele în acestă seară. Partida are greutate pentru ambele formații. Tricolorii vor măcar un egal, pentru a rămâne pe primul loc și neînvinși în grupă. Oaspeții forțează victoria, pentru a ocupa prima poziție și o urnă favorabilă pentru turneul final. Edi Iordănescu se teme de faptul că elevii lui ar putea să fie prea relaxați, după calificare.

Edi Iordănescu se teme deja

Este un grup care a învăţat ca niciodată să nu renunţe la luptă şi mâine seară trebuie să fie din nou în picioare şi să fie pregătit să lupte. Am câştigat un statut, acum suntem echipă calificată la European şi asta ne obligă, provocarea este maximă. Provocarea pentru noi este foarte mare să ne prezentăm cât mai bine. Întâlnim jucători de la cel mai mare nivel, care joacă la cluburi de top, campioni cu cluburile lor.

Va trebui să ne refacem şi din punct de vedere energetic, pentru că Elveţia vine conectată, în schimb, noi, prin bucuria calificării, cu siguranţă că am ieşit un pic din concentrare. Mai mare este riscul să ne mulţumim cu ceea ce am realizat până acum şi până la urmă e normal să fim fericiţi, să ne entuziasm pentru că ne am îndeplinit obiectivul. Ăsta este riscul major, să ne mulţumim cu atât. Avem o datorie în primul rând faţă de noi, să nu uităm însă că odată ridicat nivelul şi pretenţiile sunt altele, dar şi aşteptările sunt altele, şi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă, conform DigiSport.

Românii nu vor să se facă de râs la EURO

Jocul României în preliminarii nu a fost cel mai bun, dar rezultatele au fost de excepție. Mulți dintre suporteri se tem de faptul că la turneul final, tricolorii s-ar putea face de râs. Un Campionat European e cu totul diferit de ceea ce se întâmplă în preliminarii.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles