fbpx

Edi Iordănescu: „Avem SuperCupa la Craiova și trebuie să fim acoperiți”

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial drept noul antrenor al celor de la CFR Cluj, iar acesta nu s-a ferit să spună ce obiective are la formația din Gruia!

CFR Cluj și Universitatea Craiova se bat pentru câștigarea celui de-al doilea trofeu în 2018. În momentul de față, oltenii stau mai bine. Formația din Bănie o să dispute SuperCupa pe teren propriu, iar adversarii doar ce și-au adus antrenor. Edi Iordănescu are doar o lună la dispoziție să-și impună jocul, dar acest lucru nu îl sperie pe junior. Fostul tehnician de la Astra vrea să-și întărească echipa până la meciul de la Craiova.

„Am un acord care este strict stipulat în contract. Am un contract complex. Au fost negocieri și discuții pentru că ambele părți au fost atente și a trebuit să fie totul clar. Eu am avut o doleanță, anume să fiu implicat în modul de selecție. Trebuie să fiu implicat în mod direct și să facem selecția foarte atent. Vine un sezon extrem de încărcat. Jucăm pe trei fronturi, dar avem și SuperCupa la Craiova și asta înseamnă că trebuie să fim acoperiți pe toate posturile. Vreau și români și străini. Zilele următoare o să discutăm și o să vedem în ce măsură o să convingem jucătorii să vină”, a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu vine la Craiova să ia SuperCupa!

Ambițios din fire, juniorul nu se ferește să-și spună punctul de vedere. Iordănescu vrea să câștige tot, chiar și SuperCupa. Noul tehnician din Gruia a vorbit și despre stilul de joc pe care îl va impune la echipă.

„Ne dorim să aducem încă o SuperCupă în palmares. Vrem să câștigăm campionatul, dar est important să mergem și în Europa. Sunt multe amănunte, dar obiectivele sunt clare. Eu am fost deschis și la ceea ce înseamnă perspectiva. Jucătorii tineri sunt importanți pentru tradiție. Sunt lucruri de la care o să plecăm. Vrem să îmbunătățim lucruri. Cel mai important și ceea ce rămâne este istoria și acest trofeu câștigat. M-a interesat și latura estetică mereu. Nu vreau să fac paralele între filosofia mea și cea a lui Dan Petrescu, dar unde am fost eu, acolo am încercat un fotbal estetic și constructiv, prin care să ne punem fotbaliștii în valoare”, a completat noul antrenor de la CFR Cluj.

Citește și: Buget de titlu! Reteta financiara excelenta a Universitatii Craiova!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0