fbpx

A fost seara egalurilor! Egal între Xandra și Erminio, egal între Dinamo și CS U

Atât dinamovista Xandra, cât și Erminio și Tiziana, s-au clasat pe locul 1 în semifinala Eurovision de la Craiova. Scorul a fost egal și între Dinamo și CS U. Să fi fost oare seara egalurilor?

Dinamovista Xandra a cântat în Bănie, ocupând aseară locul 1 în semifinala din Craiova. Tot locul 1 au ocupat și italienii Erminio & Tiziana, având același punctaj. Între Xandra și Erminio a fost egalitate de puncte. Tot egalitate a fost și între Dinamo, echipa de suflet a Xandrei, și CS U, echipa Craiovei. Xandra ne-a spus că și anul trecut la Eurovision, la participarea ei anterioară, în timp ce cânta Walk on by , Dinamo a dat gol. Anul ăsta au făcut egal împreună, dar separat. Ea a făcut egal la Craiova, pe scenă, iar Dinamo pe stadion.

Xandra s-a întâlnit azi cu fanii în Centrul Vechi al Craiovei

Xandra a stabilit azi o întâlnire cu fanii în centrul vechi al orașului unde a câștigat semifinala. „Aseară, Craiova, mi-a purtat noroc. Dacă va fi să câștig, voi aduce trofeul la Craiova. Vreau să revin în acest oraș , pentru sufletul meu”. De altfel, Xandra ne-a spus că are multe proiecte și că urmează și clipul piesei TRY.

Iată câteva fotografii cu Xandra de la întâlnirea cu fanii de astăzi.

 

Citește și http://bit.ly/2nLW5sC

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0