EKTRO: “Vreau suflarea din Bănie unită sub tricolor”

“Eu nu-s clonat, nici mititel, un simplu spectator și vreau suflarea din Bănie unită sub tricolor” , spune Ektro în Inima Sudului, un imn închinat suporterilor olteni care sunt împărțiți în două tabere!

Îndemnul artistului la unitate este plin de speranță și chiar dacă au trecut câțiva ani de la lansarea piesei, Ektro încă spera la o singură galerie în Craiova sau măcar la un respect reciproc între suporteri. Voiam ca cele două tabere din Craiova, să fie împreună, să tragă la aceeași căruță, dar dacă nu se poate treaba asta, măcar să fie respect și lumea să nu mai procedeze ca-n momentul de față, spune Ektro referitor la atitudinea suporterilor olteni. Artistul spune că nu ar trebui să fie unitate doar sub tricolor, ci mai întâi să fie unitate în oraș, în Oltenia.

Prima dragoste. Fotbalul

Cum a ajuns Ektro să scrie imnuri închinate fotbalului craiovean? De unde vine pasiunea lui pentru Știința? E simplu. Prima lui dragoste a fost fotbalul. A vrut să devină fotbalist, însă norocul n-a fost de partea lui. S-a accidentat, iar muzica a venit ca o alinare. S-a regăsit în muzică, iar toată iubirea lui pentru Universitatea Craiova a transmis-o prin versuri și a pus-o pe cele mai frumoase beat-uri. Prin imnurile închinate Științei a transmis ce n-a putut să arate pe un teren de fotbal. Visul lui continuă acum prin muzică.

Muzica, cu care are o relație stabilă de 6 ani, a venit ca o alinare. Cea mai mare realizare a lui de până acum rămâne participarea la Românii au talent, doi ani consecutiv, unde a primit 4 de DA. Deși nu a trecut în etapa următoare, acesta ne-a mărturisit că a avut o perioadă scurtă de succes după acest concurs. Ektro a scos de curând un album nou, intitulat “Inimă de leu” , cu piese actuale și colaborări noi cu diferiți artiști. Chiar dacă nu face bani din muzică, cât să se întrețină, nu ar renunța niciodată. Ba din contră, muncește pentru a-și duce visul mai departe.

Scrie versuri de când era copil și chiar nu se gândea la vremea aceea că ar avea vreo legătură cu muzica. În urmă cu 6 ani a început să scrie versuri din trăirile lui, experiențe, indiferent că se referă la o echipă, un oraș sau vreo fată. 130 de piese lucrate în 6 ani. Cam de 2 săptămâni are nevoie pentru o singură piesă, asta ca să fie “ascultabilă” . Iubesc Universitatea, cum mă iubește pe mine mama, versul cheie al piesei Inima Sudului, dar și cel care reprezintă o parte din viața lui Ektro, și anume muzica.

Ektro: „În 2017, Universitatea Craiova este acolo unde îi este locul: în inimile noastre”  https://bit.ly/2xW7z5f

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *