-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Elena Matei, războinică la Survivor România 2022!

După ce a cucerit inimile fanilor Chefi la Cuțite, sub comanda lui Sorin Bontea, Elena e gata de o nouă aventură!

Survivor România 2022 începe pe 16 ianuarie, la Pro Tv. Din echipa Războinicilor fac parte două foste vedete de la Antena 1. Este vorba despre Elena Matei de la Chefi la cuțite și Blaze de la Mireasa.

24 de concurenți încep lupta. Faimoșii și Războinicii vor avea parte de provocări extrem de dificile în lupta pentru premiul de 100.000 de euro. Oficial nu s-a anunțat încă cine face parte din echipa Războinicilor, dar s-a aflat că doi foști concurenți de la Chefi la Cuțite și Mireasă pleacă în Republica Dominicană. Se anunță unul dintre cele mai grele sezoane, concurenții fiind nevoiți să reziste în condiții extrem de grele.

„Suntem pregătiți, am fluierul la mine. Pe 16 ianuarie va fi prima emisie într-o nouă etapă a Survivor România, o etapă în care, iată, pe faimoși îi cunoaștem, la tine aici, am văzut emisiunea. Doamne! Mă uitam la ei și mărturisesc că personalitatea lor, maniera în care se dezvăluie a fost și este foarte important pentru cum o să îi privim și noi acolo. O să ne uitam la ei, urmează să intre în arenă”, a anunțat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Sursa: fanatik

VIDEO: Podul ce traversează râul Olt, un adevărat pericol!

Un oltean s-a sinucis chiar în a doua zi de Crăciun!

Jiul a fost braconat și de Crăciun!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles