fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Elev răpit de bunică de la o școală din Oltenia!

Minorul striga după ajutor! Tatăl disperat a anunțat poliția

Scandal colosal, în Gorj, unde tatăl unui elev a mers la poliție după ce bunica maternă i-ar fi răpit fiul chiar de la școală. Acesta studia la Școala nr.1 din orașul Rovinari când femeia l-a luat cu forța și l-ar fi scos pe ușa din dos, după ce tatăl său l-a adus de dimineață la cursuri. Bărbatul susține că minorul a fost luat împotriva voinței sale din unitatea de învățământ, asta în timp ce directorul școlii și învățătoarea nu au sesizat nici părintele, nici poliția și nici DGASPC Gorj de cele întâmplate. Cu toate că, tatăl se afla încă lângă școală, la intrarea elevilor.

Tatăl disperat a reclamat totul la 112 când a văzut cum minorul este practic aruncat în mașină de către bunica sa. Părinții acestuia au divorțat recent, iar până luni, minorul de 7 ani a stat la tată. Sentința judecătorească din 7 octombrie a decis custodia comună a părinților pentru băiat și domiciliul minorului la mamă.

Bărbatul susține că fosta soție, în acești ultimi ani, nu a păstrat legătura cu fiul lor decât telefonic, și nu și-a arătat intenția de a avea grijă de el. Cu toate acestea, a solicitat instanței să-i fie încredințat minorul, iar sentința i-a fost favorabilă. Tatăl susține că nu a primit încă hotărârea judecătorească și mai aștepta acest document pentru a încredința băiatul mamei sale.

Tatăl susține că i-a trimis mesaje fostei sale soții și i-a recomandat să apeleze la sprijinul DGASPC pentru ca minorul să nu sufere această tranziție bruscă de la tată la mamă. Potrivit gorjeanul.ro, femeia a refuzat. Minorul a fost luat, luni, de la ore, în condițiile în care striga ,,Ajutor” după tatăl său, potrivit sursei citate. Tatăl copilului, care a asistat la incident, a reclamat totul la poliție. DGASPC Gorj a fost sesizat să intervină, cu atât mai mult cu cât copilul nu a mai fost lăsat marți la școală. Cazul este monitorizat de către DGASPC Gorj, mai ales că părintele susține că fiul său este ținut cu forța în casă, adică la domiciliul mamei.

În paralel s-au depus mai multe plângeri penale la adresa bunicii materne, a bunicului, a mamei copilului, a învățătoarei și a directoarei școlii. Chiar și șoferul mașinii în care a fost aruncat copilul s-a ales cu plângere penală. În cauză s-a deschis dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire, tatăl minorului susținând că a fost agresat de fostul socru. Dosar penal s-a deschis și pentru un membru al Consiliului de Administrație al școlii din Rovinari, consilier liberal, care a încercat să oprească filmarea incidentului, lovind-o cu geanta pe femeia care filma. Tatăl minorului speră ca autoritățile competente să facă dreptate în acest caz, să ia în calcul drepturile minorului și să împiedice incidente similare, în cauză creându-se un precedent periculos.

Ce însușiri trebuie să ai dacă vrei să fii iubit pentru Anamaria Prodan: „ Am avut niște targeturi uluitor de înalte”

Iohannis anunță restricții: „Nu trebuie să mai pierdem nicio clipă”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles