fbpx

Veste mare pentru elevii craioveni: li se schimbă faianța în baie!

Elevii din clasele terminale de gimnaziu și liceu sunt ocrotiți de Primăria Craiova!

Elevii din clasele terminale se pregătesc pentru examene, iar municipalitatea susține că a demarat încă de la începutul lunii mai o amplă campanie de lucrări de reparații în mai multe unități de învățământ pre-universitar din municipiu.

Ne-am propus să verificăm din timp toate unitățile școlare și să intervenim acolo unde este nevoie, în vederea deschiderii școlilor pentru perioada de pregătire a elevilor din ani terminali. În acest sens, am demarat lucrări de dezinfecție și reparații și am avut în vedere în special grupurile sanitare din școlile și liceele unde condițiile nu erau dintre cele mai bune. Am trimis o circulară către unitățile școlare pentru a le informa că Primăria va asigura fonduri pentru tot ce înseamnă materiale de dezinfecție, dar și pentru a fi montate dispozitive pentru mâini și picioare, pentru achiziția de măști și tot ceea ce este necesar, inclusiv termometre pentru luarea temperaturii la distanță pentru elevii și cadrele didactice care vor intra la orele pregătitoare, în perioada imediat următoare, a declarat primarul Mihail Genoiu.

Potrivit unui comunicat emis de Primăria Craiova, la grupurile sanitare se schimbă gresia și faianța, se recompartimentează toaletele și se verifică funcționalitatea instalațiilor. De asemenea, se lucrează și în sălile de clasă unde se reface tocăria, se recondiționează pardoselile, iar unde este cazul se înlocuiește parchetul, se tencuiesc și se zugrăvesc pereții.

În 3 minute poți să citești și: Ploile fac prăpăd în Oltenia: apă până la genunchi și mașini blocate în bălți!

 Oltean întors din străinătate, căutat zile întregi de polițiști!

Autobuz în flăcări pe Amaradia, reloaded!

Ziua Eliberării în Craiova! Oltenii au dat năvală pe străzi și în magazine!

 Polițiștii din Dolj, vicecampioni naționali la amenzi pe pandemie!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0